torstai 17. toukokuuta 2018

14.5 Päätöskerta

Vietettimme viimeistä kertaa tällä kaudella kerhoa pitämällä nyyttärit picnik mielessä. Sisätiloihin oli suunniteltu pieni mutta ei suinkaan helpoimmasta päästä oleva exitgames.



Exitgames on pakohuone, jossa on erilaisia pieniä tehtäviä minkä avulla löytää avaimen ja pääsee ulos.

 Wuhuu!

 Ja oikein hyvää kesää kaikille!
(kuva: google kuvahaku)

tiistai 8. toukokuuta 2018

7.5 Askartelua

Tällä kerralla askartelimme äitienpäivä kortteja, toisinaan tästä kerrasta unohdimme ottaa kuvia, mutta ehkä ihan hyvä niin äidit ei pääse kurkkimaan etukäteen millaisia kortteja on tulossa. 😉


30.4 Pata ja Kattila

Pata ja Kattila kerralla leivottiin 4 kerholaisen voimin kierrepullia pakkaseen odottamaan meidän päätöskertaa.




23.3 Ulkoilua

Kävelimme kerholaisten kanssa urheilukentän viereen murskaamolle. Siellä leikimme erilaisia leikkejä kuten "tuo minulle jotain pehmeää". Alla olevassa kuvassa eri aiheiden tuloksia.

Leikimme myös toista leikkiä nimeltä käkileikki. Yksi kerholaisista on käki ja menee piiloon. Hän kukkuu piilossa aluksi hiljaa ja jos ketään ei löydä niin hän alkaa kukkuamaan kovempaa. Leikin ideana on löytää käki ja mennä hiljaa piiloon myös mukaan, jotta muutkin saa etsiä. Lopuksi piilossa pitäisi olla kaikki.

Sen jälkeen tulimmekin koululle leikkimään kirkkistä.

tiistai 17. huhtikuuta 2018

16.4 Ulkoilua ja sarjoja

Aloitettiin kerho katsomalla smurffeja sekä muumeja. Unohdin ilmoittaa facebookissa, että sai tuoda karkkia, mutta onneksi yhden kerholaisen ihana äiti toi kaikille hieman jotain naposteltavaa. 4H:n omasta kaapista löytyi sipsejä ja keksejä jotka myös söimme.





Toinen tunti oltiinkin sitten ulkona, jossa mm. leikittiin kirkkistä.



maanantai 16. huhtikuuta 2018

9.4 Ryhmän 4 kerta

4 ryhmän suunnittelema kerta oli kuin pata ja kattila. Päästiin siis tekemään tortilloja. 4 ryhmän ohjaajina olivat Aino, Innika ja Saimi, jotka sitten tällä kertaa piti huolen siitä miten toisella puolella leikitää ja toisella puolella sitten taas kokataan.




tiistai 27. maaliskuuta 2018

26.3 Pata ja Kattila

Teimme kerhossa hedelmäsalaattia. Pointtina oli että jokainen toisi  kotoota jonkun hedelmän, ei kerro muille minkä tuo ja saataisiin kasaan hedelmäsalaatti missä on kaikkien haluamia hedelmiä.